Skip Navigation Links.    PROJECTEN - 3D TOUR
Zo'n 100.000 keer per jaar wordt er in Nederland ingebroken. De inbreker laat daarbij vaak veel materiƫle en emotionele schade achter. Gelukkig kunt u het een en ander doen om een inbraak te voorkomen.

De Brie kan u helpen de juiste maatregelen te treffen. Deze maatregelen lopen uiteen van eenvoudige infraroodmelders tot zeer geavanceerde camerabewakingsystemen.

Maar voordat u uw keuze maakt, is het raadzaam om eerst stil te staan bij de vraag: waarom wilt u uw woning of bedrijfspand tegen inbraak beveiligen? Levert het u een veilig gevoel op of bent meer geinteresseerd in het afschermen van uw eigendommen?

De antwoorden hierop lijken simpel. Echter leeft u niet meer in een tijd waarin u zo 1-2-3 een slotgracht uitgraaft, hoge muren optrekt en bewakers plaatst op iedere hoek van uw kasteel. De vraag ligt nu anders, en zo ook het antwoord!

Ongeveer 90% van alle inbraken worden vandaag de dag gepleegd door de gelegenheidsinbreker. Een gelegenheidsinbreker werkt over het algemeen met klein gereedschap (zoals bijv. een schroevendraaier) en probeert zo snel mogelijk te werk te gaan. Hoe langer een inbreker bezig is des te groter de kans is dat hij ontdekt wordt. Wordt hij gestoord, dan zal hij op zoek gaan naar een woning of bedrijfspand waar hij wel makkelijk naar binnen kan. Misschien wel het uwe?

Geef de inbreker geen kans en maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak met De Brie. Wij helpen u de inbraakkans te verkleinen.