Skip Navigation Links.    PROJECTEN - 3D TOUR
Wilt u besparen op uw energierekening, onafhankelijk zijn van uw energiebedrijf of het milieu ontzien? Dan zouden zonnepanelen op uw dak een goede optie zijn. De energie van de zon is duurzaam, gratis, onuitputtelijk en schoon. Een betere investering is op dit moment niet mogelijk!

Een zonnepanelen installatie is een systeem om zonlicht om te zetten in elektrische energie, het systeem bestaat uit zonnepanelen en een omvormer. Het opwekken van stroom met behulp van een zonnepaneel is een relatief eenvoudige manier om energie op te wekken. U monteert de panelen richting de zon en deze leveren al elektriciteit.
De stroom die u opwekt en niet direct zelf gebruikt wordt terug geleverd aan het elektriciteitsnet. U bent dus “energieleverancier” geworden. De energie die u terug levert aan het elektriciteitsnet bent u niet kwijt, uw Kwh meter registreert de terug geleverde energie. Heeft u aan het einde van het jaar meer energie geleverd dan verbruikt, dan krijgt u dus geld terug van uw energiemaatschappij.
Het uitrekenen van de kosten en de te verwachten terugverdientijd van zonnepanelen is geen eenvoudige opgave. Zo spelen de aanschafkosten, de verwachtte opbrengst, het soort panelen, eventuele schaduwvorming, de helling van uw dak en een eventuele subsidie op de aanschafprijs mee bij het berekenen van de terugverdientijd.

Wilt u de opbrensten gemakkelijk bijhouden op uw PC, tablet of mobiele telefoon?
Ook hierin zijn vele mogelijkheden.

Heeft u interesse?
Neem dan eens contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een advies.
Vervolgens ontvangt u van ons een volledige aanbieding, dat wil zeggen dat u direct helder heeft wat uw investering is, en welke besparing u dit oplevert. Tevens staat duidelijk omschreven wat u hiervoor mag verwachten op het gebied van toegepaste materialen en montage, uiteraard werken wij uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten.
Onze adviezen zijn altijd gratis en geheel vrijblijvend.